Logo Mondraker

We willen dat je tevreden bent met je aankoop. Daarom kan je ongebruikte fiets en accessoires terugsturen mits onbeschadigd en in de orginele verpakking ,Met accessoires ,fiets en/of onderdelen heb je altijd* een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen de bestelling, of een deel daarvan, te retourneren. Ingaande op de dag waarop je het product hebt ontvangen. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. De retourkosten zijn voor eigen rekening en het retour sturen is op eigen risico. Je kunt ons een mail sturen om je retour aan te vragen naar info@mondraker.nl zet daarin je order nummer en wij nemen contact met je op.

*Sommige producten kunnen niet geretourneerd worden. Het gaat dan om producten die speciaal zijn aangepast naar jouw overeenkomstige specificaties.

Verwerking en terugstortingen

Zodra je retourzending is aangekomen, geven we je een bericht. Er zal gecontroleerd worden of de zending overeenkomt met de verstrekte gegevens. Indien alles goed is, zal het volledige bedrag van de betreffende artikelen zo snel mogelijk teruggestort worden. Je retourzending is dan geredd. Gelieve er rekening mee te houden dat de behandeling en terugstorting van je retour twee tot vijf werkdagen duurt. Indien we vaststellen dat één van de artikelen ontbreekt of beschadigd is, nemen we contact met je op.

× Chat met ons