Logo Mondraker
Bikes

crosscountry hardtail

Volwassenen

Onze meest verkochte categorie past het beste bij de Nederlandse Mountainbiker. De Chrono. Deze fietsen zijn licht, wendbaar en stijf. Dat past namelijk het beste bij snelle trails zonder extreem hoogteverschil of grote jumps. Laten we eerlijk zijn, aan een downhill fiets heb je niet zoveel op de parcours van Lage Vuursche of de Veluwe. 

Aan een lichte hardtail mountainbike met voorvering die je vast kan zetten heb je veel meer! Zo ben je een stuk sneller dan je full suspension concurrenten op het parcours en bovendien een stuk voordeliger uit. 

Will je graag langere tochten kunnen fietsen zonder doodmoe thuis te komen? Kies dan voor de elektrische variant, de Prime. Ga je af en toe naar het buitenland voor de serieuze parcours? Kies dan voor een Full-suspension Mountainbike.

 
Baanbrekend in

Fietsen voor volwassenen

 • Aanbieding! Prime 23

  Prime

  Oorspronkelijke prijs was: €3.799,00.Huidige prijs is: €3.000,00.
  Opties selecteren
 • Aanbieding! F Podium DC RR

  F-PODIUM DC RR

  8.500,0010.999,00
  Opties selecteren
 • Chrono

  Chrono

  1.499,00
  Opties selecteren
Deel het fietsplezier

Fietsen voor kinderen

Mountainbiken brengt u veel plezier. Het liefste zou u dat fietsplezier willen delen met uw kind(eren). Met precies die gedachte maakt Mondraker kindermountainbikes voor kinderen vanaf 3 jaar. 

In deze fietsen zit dezelfde technologie en ervaring die u kent van uw eigen Mondraker mountainbike zoals bijvoorbeeld interne bedrading en de nieuwste frame technologie. Al vanaf 24 inch zitten er schijfremmen op onze kinderfietsen. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is dat uw kind misschien nog wel meer plezier zal hebben dan u zelf.

Baanbrekend in

Fietsen voor kinderen

 • Leader 24

  Leader 24″

  739,00
  Opties selecteren
 • Leader 20

  Leader 20″

  519,00
  Opties selecteren
 • Play 24

  Play 24″

  2.699,00
  Opties selecteren
× Chat met ons