Logo Mondraker
E-Bikes
Elektrische Mountainbikes

Volwassenen

De belangrijkste elektrische mountainbike in ons assortiment is de PRIME. Een speciaal voor deze fiets geoptimaliseerde Bosch Performance Motor zorgt voor uitzonderlijke prestaties. Met de draadloze system controller kunt u het vermogen en de range afstemmen op het avontuur dat u vandaag wilt beleven.

De in het frame geïntegreerde accu van maar liefst 625Wh zorgt voor een uitzonderlijk grote range. Omdat wij deze fietsen ook verhuren weten we dat maar weinig mensen de accu leeg rijden op een dag mountainbiken. Een bereik van 120km op één volle accu is geen uitzondering.

Baanbrekend in

Elektrische Mountainbikes

 • Aanbieding! Prime 23

  Prime

  3.000,00
  Opties selecteren
 • Chaser 23

  Chaser

  4.999,00
  Opties selecteren
 • Play 26

  Play 26″

  2.799,00
  Opties selecteren
Elektrische

Kinderfietsen

Veel ouders willen de passie voor het fietsen overbrengen. Zij zouden graag eens een mooie tocht op de mountainbike maken met hun kinderen. Helaas is een grote afstand fietsen vaak niet weggelegd voor de kleintjes. Aan enthousiasme geen gebrek maar wel aan energie.

De elektrische mountainbike voor kinderen is dé oplossing. Op een Mondraker Play 24″ of 26″ komen de kinderen namelijk gemakkelijk mee op het parcours, halen ze dat lastige klimmetje net wél waardoor een lange dag weer een leuke dag wordt. Zo kan je met veel plezier grotere afstanden afleggen met het hele gezin.

Baanbrekend in

E-Bikes voor kinderen

 • Play 26

  Play 26″

  2.799,00
  Opties selecteren
 • Leader 20

  Leader 20″

  519,00
  Opties selecteren
 • Play 24

  Play 24″

  2.699,00
  Opties selecteren
Ervaar mondraker

Boek een proefrit

Centraal in Nederland, in het midden van Soest bevindt zich de winkel van Paul van Hal. Zijn specialisatie is de verkoop en verhuur van prachtige Mondraker mountainbikes. Interesse om Mondraker zelf te ervaren? Boek dan nu een proefrit en laat je overtuigen van baanbrekende technologie.